Balcon de Torrevieja

Snabbfakta

Antal rum:

3 rum

Boarea:

81 m2

Pris:

263 000 EUR

Område:

Torrevieja

Välkommen till Balcón de Torrevieja

Letar du efter ditt drömboende i hjärtat av Torrevieja? Upptäck det spännande projektet, Balcón de Torrevieja, som erbjuder moderna lägenheter på ett perfekt läge, med gångavstånd till den populära stranden Playa del Cura och den charmiga hamnen med sitt stora utbud av restauranger och kaféer.

Femvåningshuset har något för alla – välj mellan lägenheter med 1 till 3 sovrum, samtliga utrustade med inbyggda garderober och 1 till 3 badrum. Storleken på terrasserna varierar mellan 11 och 113 kvm, vilket ger gott om plats för avkoppling och umgänge. I anslutning till bostäderna finns dessutom ett gemensamt poolområde där du kan njuta av soliga dagar tillsammans med familj och vänner. För extra bekvämlighet kan garageplats köpas till.

Projektet har ett idealiskt läge mitt i Torrevieja, med närhet till allt du behöver för en perfekt semester – från mataffärer och barer till ett rikt utbud av restauranger och shopping, och naturligtvis stranden bara en kort promenad bort.

  • 1 sovrum från 175 000 EUR
  • 2 sovrum från 263 000 EUR
  • 3 sovrum från 380 000 EUR


Med lägenheter på 1–3 sovrum, gångavstånd till stranden och ett härligt poolområde, är
Balcón de Torrevieja det perfekta valet för dig som vill ha en bekväm och modern bostad i en av kustens mest populära städer.

Fler aktuella objekt

Här lägger jag löpande in nya aktuella objekt som finns till salu på Costa Blanca